Post by vertmanmailibvi on Mar 1, 2022 0:45:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti taškų įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom Friends 2022 version ▞▞▞
Žaidimas yra toks įdomus, kad leidžia man galvoti apie Tomo ir jo draugų serijas ir aš daug žaisiu, kad tu labai už žaidimą 😊❤️🤞🏻
Prieš įdiegdamas šį žaidimą perskaičiau komentarus. Tai buvo teisinga, jie per daug miega ir turi daug skelbimų. Man nelabai rūpi skelbimai, bet miegu per daug. Ir augintiniai yra mieli, nors. Tęskite OUTFIT 7. Štai kodėl šį žaidimą įvertinau trimis žvaigždutėmis. Be to, aš daug kartų įdiegiau šį žaidimą. Jie nemiegojo per daug, kai prieš tai įdiegiau. Bet dabar taip greitai pavargau. Turiu laiko žaisti tik du ar tris kartus. Jūs turite patobulinti šį žaidimą. Namui medyje taip pat reikia daugiau žaidimų.
Atsibostantis
Man patinka šis žaidimas... Jame yra daug veiksmo
Surasti likusią kalbančią Tomo grupę sunku, bet malonu👍👍👍😉
Nepatartina žaisti savo 2 metų sūnui. Yra daug skelbimų! Bet kurioje žaidimo vietoje jaučiuosi taip erzina, kai mano vaikas spustelėja skelbimus. Netyčia abu susipykom. Tada kartais netyčia įdiekite kitą programą. Nors Tomas ir draugai mieli😵
Sveiki, priežastis, kodėl suteikiau šiam 2 žvaigždučių įvertinimą, yra ta, kad manau, kad yra daugybė žmonių, kurie jus stebi šiame kanale, juose yra daug žmonių, todėl žiūrėkite, kad šis žaidimas yra šiek tiek baisus, nes zuikiai atrodo dideli. ir kai pažvelgi į Tomą, aš galvoju, kad jo akyse pamačiau langą!! Tai baisu, neatsisiųskite jo, tiesiog paleiskite šiek tiek, jei ką nors pamatysite, tada iš karto ištrinkite!!
Šis žaidimas nuostabus!! Aš kai pirma jį pamačiau iš google play tai sužinojau, kad aš turiu jį gauti nes visada norėjau šį žaidimą žaisti!!🤩🤩
Tai žaidimas, kuriame žaidžiate 20 % laiko, tada turite iš naujo paleisti programą dėl neužblokuojamų ir nepraleidžiamų skelbimų
Tai pats linksmiausias žaidimas. Tačiau kai kurie veikėjai veikia labai lėtai. Ar galite tai pataisyti.
Wooooooo
Labai geras SIUKITĖS
Man patinka šis žaidimas iki paskutinių dviejų atnaujinimų, po to tapo labai sunku žaisti, žolės pjovimo žaidimą tapo taip sunku žaisti, kad negaliu išlaikyti lygio!!Prašome pataisyti 🙏.
Puiku 👍, bet ar galite pridėti daugiau tualetų. Išskyrus tai, tai yra fantastiška!
Negaliu įdiegti žaidimo, kuriame žaidžiau šiuos žaidimus ir net tai nuostabus žaidimas, tada per klaidą pašalinau šį žaidimą ir bandžiau įdiegti dar kartą, todėl kartais manęs prašo atsiųsti atsiliepimą, o kartais, kai jis tik baigia diegti tai tiesiog automatiškai prasideda nuo pradžių. Maloniai išspręskite problemą
Tai taip smagu, bet norėčiau, kad galėtumėte pridėti daugiau žaidėjų ir atnaujinti namelį medyje
labai gera grafika ir grazus carcter
gražus žaidimas, bet matau, kad čia užrakinta daug elementų, taigi kaip atrakinti elementus? O variantų nėra daug, tad patobulink žaidimą pridėdamas daugiau naujų variantų, kad galėčiau smagiai jį žaisti, tada duosiu visas 5 žvaigždutes.
My Talking Tom Friends Nezahtjevne igre lja
Prašom padidinti maisto gaminimą maudytis, valgyti skalbinius ir indus
Yra programa angela yra ir yomas yra ir gingeris bet čia visi!! Oho
Šis žaidimas yra labai šaunus
Jiees
Manau, kad nekenčiu šio žaidimo tame biliardo žaidime, nes jis toks netvarkingas ir niekada nelaimiu jokiame žaidime.
tai geras žaidimas. Man patinka šis žaidimas
Šiame žaidime noriu daugiau augintinių🎮 ir jie miega
Bandžiau ir turėjau keletą minčių ir minčių apie Jamesą ir dar keletą dalykų per šią pusantros savaitės
Šaunus žaidimas, bet linkiu, kad šluostės būtų nemokamos ir būtų daug priedų, o ten būtų trikdžių
Pastaruoju metu programa vis užsidaro, kai tik atsidarau, kelis kartus paleidau telefoną iš naujo, bet tai nenaudinga, galbūt tai kažkokia klaida, kai ieškau atsiliepimų, sakoma, kad rinkodaros atsiliepimai neveikia. Taigi, jei tai klaida, ar galėtumėte į ją atsakyti. Anksčiau programa veikė puikiai, bet nuo vakar ji nereaguoja.
Žaidime malonu kalbėtis su Tomu ir draugais, jei eini kur nors, o tada tiesiog nusiperki tabletes, bet tik 5 šansus, žaidimas toks gražus, todėl man patinka šis žaidimas
tai labai smagus ir draugiškas žaidimas, kuris visada yra labai mielas
šis žaidimas iš tikrųjų, bet nėra daugiau funkcijų
Aš nelabai suprantu, kodėl man nepavyko įsijungti šito žaidimo. Aš ištryniau ir dar kartą parsisiunčiau bet vis tiek neina man atidaryti programos 😞
Tomo draugas visada miega, o Tomas taip pat miega
Buvo gerai, bet mes turime atlikti visas jų veiklas vienu metu
Super žaidimas
Tipo vaikams sekasi 🤣 pasiekti rezultatų
šis žaidimas yra labai linksmas, kai aš įstoju į lentą! Man tai patinka, taip pat mano broliams ir seserims. Jei matote šį žaidimą, rekomenduoju jį įsigyti! tai super smagu!
Taip, daug skelbimų. Kas 30–40 sekundžių nauja reklama nutrauks žaidimą. Šis žaidimas turėtų būti apie reklamas.
Naujas atnaujinimas neveikia 😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Labai puikus žaidimas ir specialūs Kalėdų patiekalai, žaidimai ir iššūkiai
Skelbimas tikrai skaudėjo mano ausis, jis pasirodė, kai žaidžiau žaidimą! Aš neatsisiųsiu šio ir niekada neatsisiųsiu tai buvo geras žaidimas, sustabdyk skelbimo šauksmą!!! Aš turėjau žaidimą prieš jį ištrynęs.
Meu Talking Tom: Amigos Casual inr
Лучшая игра из всех игр ❤️❤️❤️❤️
Labai labai labai gražus Žaidimas man, kad pasaulis suburtų vaikus dėl vaikų ir pasaulis yra gerai, ar taip pasauliui, tokiu atveju galime susiburti į geriausią žaidimą geriausiame žaidime ir taip Pasaulis geriausiame žaidime
Šis žaidimas yra labai gražus, bet miegojimo išdėstymas yra prastas. Kiekvienas turi turėti savo asmeninę lovą.
Atsijungiau nuo žaidimo ir muzika vis dar grojo siaubingai
Tai labai malonu, nes galite žaisti, nes tai yra neprisijungęs žaidimas, todėl galite žaisti su internetu ir be interneto
Nuostabi gera, miela Kalėdinė nuotaika.
My Talking Tom Friends Pro příležitostné hráče bke
Galaxy sky shooting Arkade axb