Post by vertmanmailibvi on Mar 1, 2022 0:33:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Escape: Murder Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Escape: Murder Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dözüm kilidini açmaq ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Escape: Murder Mystery 2022 version ▞▞▞
Bu günə qədər qətllə əlaqəli heç bir şey görmədim, bunun detektiv oyunu kimi olacağını ümid edirdim.
Əla həll edilə bilən bulmacalar
Rəyimə yenidən baxılır. Oyun maraqlı hekayə xətti və yaxşı bulmacalar ilə yaxşı düşünülmüşdür. Bununla belə, bir ulduz daha azdır, çünki bəzi bulmacalar genişləndirilə bilmədiyi üçün onları idarə etmək çətinləşir. Digər oyunlarına yola salın!
olduqca səliqəli oyun! bulmacalar asan və çətin deyil!
Gələcəkdə onların daha çox oyununu oynamağı səbirsizliklə gözləyirəm. Bir neçə reklama baxa bilsəniz, ulduzları əldə etmək çox asandır və buna qətiyyən etiraz etmirəm. Bulmacalar çox çətin deyil, ona görə də onları çox asanlıqla özünüz edə bilərsiniz. Əyləncəli oyun. Ortada bir neçə təsadüfi reklam görünür, lakin mən onlara fikir vermirəm, onlar çox deyil və siz onları asanlıqla keçə bilərsiniz.
Mən oyunu çox sevirəm, onu çox tövsiyə edirəm!
Bu oyun çox maraqlı, tapmacalar həll edir, çox xoşuma gəldi, amma bəzi tapmacalar var ki, onu başa düşə bilmirəm, ona görə də tapmaca həvəskarları üçün aydınlaşdırın. mənim kimi
Komandanız üçün sadəcə 1 söz...... Siz oğlan öz işinizi görürsünüz əladır mən oynamağı sevirəm...... Təşəkkür edirəm
Mən səmimi olaraq bu oyunun qətl sirrini gözləyirəm; kifayət qədər vaxt aparır. Beləliklə, inşallah tezliklə bir şey əldə edəcəyik. Mən tapmacaları xoşlayıram. Həm də mətni oxumaq bəzən çətin, çox kiçik olur. Buna görə də ekran görüntülərini çəkməliyəm. Mən süjetin necə getdiyini bəyənirəm, sadəcə sirrə girməyə can atıram!
Möhtəşəm oyun! Bulmacalar çox da çətin deyil, lakin onlar sizi düşündürür və hekayə ilk gündən məni ovsunlayır.
Hidden Escape: Murder Mystery ጀብዱ fyaa
Yüklənmir 🙁
Səviyyə 10-u udmaq, görünür, xətadır, telefona naxış qoya bilmir.
Gözəl təcrübə. Davam et. Sizdən daha çox oyun görmək ümidi ilə
Mən sonda Combo süjet twist sevirəm
Péssimos não tem cisão alguma nəzarət edir.. Dəqiq clicar başqaları və yerli yoxdur.
Əyləncəli hekayə, yaxşı bulmacalar çeşidi
Mən bütün 3 oyununu (itirilmiş məbəd, kruizdə qətl və casus agenti) çox xoşlayıram, hər 3 oyun daha çoxunu gözləyir.
Oyun əla idi, 3 günə başa vurdum, çünki bundan sonra nə olduğunu görmək istəyirdim. Bulmacalar o qədər mürəkkəb idi ki, onları həll etmək çox asan deyil, həm də çətin deyildi. Hekayə xətti bir az təlatümlü idi. Cavabsız suallar, bir az hoppandı, hiss olundu ki, hissələri əskikdi. Ümumilikdə maraqlı və xoşdur və ümid edirik ki, başqa bir şey edəcəklər :-)
Qrafika və mexanika mənə yaxşı göründü və hekayə olduqca yaxşı idi, baxmayaraq ki, sonunu çətin hesab etdim. Mənə bir az qəribə gəldi ki, dərslik əslində sizə elementlərlə əlaqə qurmağın bütün yollarını göstərmir, lakin mən hər şeyi başa düşə bildim. Bir parol tapmacası narahat idi.
Personajlar çox danışırlar. Bir reklam hər 60 saniyədən bir, bəzən bu müddətdə 2 dəfə oynanılır. Elementlərin götürülməsi zamanı bağlanması çox uzun sürən zəhlətökən bir açılır pəncərə var. Bu cür oyunların çoxu təkrar-təkrar eyni səhvlərə yol verir. Deyəsən, bu günlərdəki əksər tərtibatçılar sadəcə başqalarını kopyalayıb yapışdırırlar və ya onlar əslində oyunu oynamırlar, sadəcə buraxırlar.
Həddindən artıq dialoq. Oynamağa çalışdığınız zaman hər iki saniyədən bir "danışmaq" üçün ortaya çıxan personajları sevirsinizsə, bu oyun sizin üçündür. Qrafika yaxşı görünürdü, oyundan aramsız dialoqa görə silmədən əvvəl cəmi bir neçə dəqiqəm var. Başqa cür yaxşı ola bilərdi.
Yaxşı bulmacalar, çox çətin deyil. Arada reklamlar var, lakin tez-tez deyil, pulsuz tam oyun oynamaq istəyirsinizsə, oynamağa dəyər.
Bulmacaları sevin. 3/10-nu yenicə bitirdim. Çox mürəkkəb deyil, amma çox asan deyil. Ləyaqətli dərəcə ilə reklamlarla təmin edilən göstərişlər. Zamanlama yoxdur, mənim kimi tənbəl oyunçu üçün mükəmməldir. Heç bir xərc tələb etmədən təkrarlana bilər.Reklamlar bəzən açılır, lakin yenə də dözümlüdür
Gözəl qrafika, lakin bu oyun bir-birinin ardınca axmaq mini tapmaca kimi görünür. Təxminən bir saatlıq oyundan sonra sıxıldı və silindi.
Mən bu oyundan həzz aldım! Mən bu növlərin bir dəstəsini oynamışam və bu, bc ən yaxşısıdır. 1- əslində sizə oyunları necə oynamağınız barədə göstərişlər verir, 2- əgər probleminiz varsa, keçin və ya gəzintiyə baxaq. Yaxşı hekayə xətti. Çətin bulmacalar. Məndən baş barmaqlar!
Hidden Escape: Murder Mystery Dobrodružné bjr
Bulmacalar çətin deyil, bir az daha yorucu olur, lakin buna baxmayaraq, əyləncəli bir oyundur.
Mən bunu sevirəm! Bulmacalar çətin və əyləncəlidir.
Hidden Escape: Murder Mystery Macera Oyunları ktef
gözəl
Bu proqramı sevirəm
Möhtəşəm oyun, ilk fəsildə bir neçə kiçik nöqsan var, amma bunun xaricində çox xoşuma gəldi. Böyük müxtəlif bulmacalar və cəlbedici hekayə xətti. Zəhmət olmasa, buna bənzər daha çox çıxarın!
Bu çox darıxdırıcı oyundur
Hidden Escape: Murder Mystery アドベンチャー evdv
Əla oyun. Gözəl bulmacalar. Çox maraqlı.
Əla, Bitdi.
Əla qrafika. Fəsillərin uzunluğunu və neçə olduğunu bəyəndim. Hər səhnədə görüləsi çox şeyin olması xoşuma gəlir. Yuxarıdakı ampulün (əgər sıfır deyirsə) tapmacanın necə işləməsi ilə bağlı pulsuz məsləhətlər verdiyini anlamaq bir az çəkdi. Mən ümumi çətinlikdən həzz aldım, nə çox asan, nə də çox çətin.
Bu oyunu 2 günə bitirdim, çünki oyun maraqlı və əyləncəli idi^^ Təəccüblü odur ki, bu, həqiqətən çətin deyildi, lakin bəzi çətin tapmacalar var idi və cütlüyü bir yerdə görməkdən şadıq^_^ Yeni oyunlarınızı səbirsizliklə gözləyirəm^▽^
çox maraqlı oyun 1-ci fəsil çox çətin gözəl 👍 Bu oyunu bəyəndim beş ulduz verirəm 1-ci fəsil daha çox dəqiqə çəkəcək
Çox əyləncəli oyun idi
Üst səviyyə. Çox sağ ol
Planşetimdə açılmayacaq
Əla oyun və mini oyunlar oyunu yenicə bitirdi
Bu oyunu izləmək üçün həqiqətən 10 ulduz oynamaq üçün çox şey tələb olunur. Daha çox danışmaq üçün kifayət qədər uzun müddət oynamaq şansım olmadı. Ancaq oyunu yenidən quraşdıracağam
Əyləncəlidir və darıxdırıcı deyil..Bu oyunu sevirəm..
Oyun əla idi, lütfən, buna bənzər daha çox proqram yaradın
Pis deyil
Bu oyunu sevirəm!!
Mənim bundan xoşum gəlir
Bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyunlardan biridir. Bu hekayə və bulmacalar var və həqiqətən sizi düşündürür. Bütün fəsillər getdikcə maraqlı olur və həlli çətinləşir. Belə böyük yaradıcılıq. Mən dünən oynamağa başladım və 5-ci fəsildəyəm, irəli üçün çox həyəcanlıyam.
3-cü hissədə labirint edənə qədər əyləndim. Mən bunu edə bilmədim və davam etmək üçün heç bir yol yox idi, buna görə də silməklə nəticələndim.
Epic Heroes War: Super Heroes Aventura nbrs
Bu oyun düşündüyümdən daha asandır Awesome oyun