Post by vertmanmailibvi on Mar 1, 2022 0:30:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ MEGA MAN X DiVE - MOBILE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MEGA MAN X DiVE - MOBILE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več primogemov ▞▞▞
▞▞▞ MEGA MAN X DiVE - MOBILE 2022 version ▞▞▞
V redu je. Zelo dobro upravlja za mobilno igro. Všeč mi je ta franšiza in njeni liki, tako da mi gacha čisto ustreza in vsi drugi govorijo o tem, kako pokvarjen je PvP, toda kar me moti je, da faze zgodbe zgrešijo obliko. Stari slogi v paleti X8 in nekoliko izven merila. Cyberspace X4 izgleda precej dobro, a zdi se, da je to to. Če bi bilo odvisno od mene, bi želel, da se 1-1 do 4-6 popolnoma spremenijo in da se vse spremeni.
MEGA MAN X DiVE - MOBILE Hành động tbem
Dobra igra, vendar igrate več let, da dobite svoje najljubše like, ali pa plačate, če imate v žepu.
Slabo, igra se zdi zabavna, vendar ko sem poskušal programirati svoje vhode Bluetooth, ne bo prebral vhodov d-pad ali igralne palice. Lahko skačem, bežam in streljam, vendar se ne premikam. Zadnja posodobitev tega ni odpravila. Ne igram igre Megaman s kontrolniki na dotik.
Coop način je zamik za šalo v vsaki igri ali prekinitev povezave
Poglejte, to je neverjeten koncept, v resnici pa ima svoje napake.. Vendar sem zelo razburjen, ker sem dejansko KUPIL v valuti igre, jo uporabil in nisem prejel predmetov ob uporabi.. zelo frustrirajoče. Žalostno, ker imam tako rad MegaMana, da sem bil pripravljen tolerirati določene stvari, a ne da bi me otrgali.
moja najljubša igra, toda edina težava je, da sem moral to igro utišati zaradi zvokov, ki jih oddaja vaditeljica, zaradi motečega japonskega zvoka govorjenja. uggh
Happy Cooking 2: Cooking Games Dažādas spēles hdin
Igranje na zaslonu na dotik je tako mučno, da se je tako težko izogniti preprosti mehaniki. Sistem samodejnih tarč je smeti, ko se premaknete predaleč od tarče, ki jo napadete v nasprotni smeri. Pvp je smeti, nič mmr, samo kar naprej postavlja nove igralce proti igralcem najvišje stopnje. Obstaja tudi ogromen plačilni zid, potem ko vam izročijo kup dobrih stvari, da se počutite, kot da vam gre dobro. Ta igra mi je bila všeč, a je na telefonu grozna
Igra je zabavna in pridobivanje enote in druge opreme je zelo poštena. Freeplay je zelo uspešna, vendar porabi denarja ne dajejo znatno prednost. Še vedno obstaja veliko storiti in omejitve vas ne bo ovirala slabo, ko igrajo brezplačno. Edini pravi problem je, da je ta igra z nezaslišano težave z puščanja pomnilnika. To ni velik problem, ampak, če je vaša naprava na spodnjem delu, v smeri minimalnih zahtev, bodo pripravljeni zapreti dow navzdol aplikaciji vsakih 3 do 4 misije.
Igra je bila ok, dokler je trajala. Nocoj sem se poskusil prijaviti in igra me je prisilila, da sem začel znova, ne vem zakaj. Prišel je do 3. območja. Nima smisla nadaljevati v igri, če bom moral čez nekaj časa začeti znova
RES želim temu dati vseh 5 zvezdic, vendar tega ne morem storiti. Vse, kar potrebujete za izjemno igro Mega Man, je tukaj in storitev oboževalcev je neverjetna. Razen ene velike težave. NESKONČNI NALOGNI ZASLON! Takoj po vadnici sem prišel v zaslon za nalaganje. In nikoli ga ni zapustil. Trajalo je DESET MINUT, da se je iz 0% premaknilo na 100% in NIKOLI NI NALOŽENO. Mehko sem zaklenil več kot TRIDESET MINUT in znova in znova nalagal in nikoli nisem prišel mimo tega zaslona za nalaganje. Dokler tega ne popravite, ne morem spremeniti ocene.
Igra je zabavna. Veliko je mletja, kar je edina pomanjkljivost
To igro igram od prvega dne. Všeč mi je. Vendar pa se od približno enega tedna igra nenehno zruši na zaslonu za prijavo. Tako da ga že en teden ne morem igrati. Pogrešate vse vrste predmetov za prijavo, brezplačnih izvlečkov, predmetov dogodkov, dnevnikov itd.
Preprosto čudovita igra Bog megaman. Zelo dobro narejeno in zajame občutek stare šole z novo šolo vse ostalo.
Igra Great Mega Man, zajema skoraj vse like od originalnih do sedanjih iger Mega Man. Veliko je igranja iger. Edina slaba stran so napake, ki se pojavijo, ko končate stopnjo in se ne morete premakniti naprej.
To je dobra megaman igra. Sem velik oboževalec, zato mi je všeč, le rad bi uporabljal krmilnik. Mislim, da so naredili popravek, da bi ps5 one delal
MEGA MAN X DiVE - MOBILE Veiksmas nli
Ta igra je odlična, če vam je všeč serija Megaman X in Zero. Super je videti 3D modele likov, ki so bili prej samo v 2D slikovnih pikah. Je malo mlet, a zelo zabaven za igranje, ko se navadiš na upravljanje na dotik. Največja pomanjkljivost je, da se igra po dolgih sejah lahko zruši, občasno pa lahko kontrole vodijo do frustrirajočih nesreč. Težave na stran, če res ljubiš Megamana, ga še vedno zelo priporočam.
Igram veliko mobilnih iger, tako da sem navajen na sistem gacha, tako da mi to ni težava. Obožujem Mega man in uživam v igranju te igre. Toda predstava je smešna. V razponu ene ure lahko zagotovim, da se bo aplikacija zrušila 9-10 krat. Sem že v nesreči #2. Zaostanek je bil grozen, vendar je bil večinoma popravljen. Ne morem igrati več kot nekaj stopenj, sam ali na spletu, ne da bi se igra brez razloga zrušila, niti ne zamika. Prosim, popravite to kmalu, hvala in dal bom 5 zvezdic!
Sem velik oboževalec Mega Mana in serija X je preprosto fantastična. Zgodba in igranje v Dive sta odlična, vendar so nadzori igranja lahko nekoliko zahtevni na vmesniku na dotik. Imam krmilnik, vendar nisem mogel najti načina, da bi ga povezal, zaradi česar bi bil nadzor takooooooooooooooooooomome tesen, kar je omejitev upravljanja na dotik. Kakorkoli že, če ste oboževalec Mega Mana, bi vsekakor morali igrati to igro.
To je zabavna igra ... Toda po globalni izdaji sem imel težave pri vstopu
Dobra igra. Mogoče v veliko pomoč. Odklenil sem vse like, ki si jih želim, v naključnih kapsulah. Black Zero Sigma. nič Z
Včasih je malo zmedeno, kaj storiti, in kontrolniki so nekaj, na kar se je treba navaditi (čeprav to govori nov igralec), a igra, umetnost in slog igre so prijetni. Če so vam všeč igre MegaMan, jih poskusite. To je igra gatcha, vendar se zdi, da je sistem usmiljenja dovolj dober.
Igra je odlična in vse to, vendar se je dogajalo nekaj težav z napakami, ko sem delal Dive festival, ali sem dobil lik in material, ki ga uporabljam 1.000 kovin, ki ne delujejo.. Prosim, popravite to in so -op? Zadruga ima težave kot internet, ko se igralci združijo.
Ta igra mi ne dovoli prijaviti in se nenehno zruši. Pogrešam brezplačnih 10 potegov, ker se igra ne naloži in se samo zruši.
MEGA MAN X DiVE - MOBILE Δράση qzb
Čudovita igra, vrača stare dobre spomine na megamana (brez besedne igre). 4 zvezdice samo zato, ker ta globalna različica potrebuje nekaj posodobitev. Igra se občasno zruši in avtorske pravice na naslovnem zaslonu še vedno pišejo 2019 ... toda trgovina z aplikacijami google play kaže, da je bila igra posodobljena leta 2022.
Ta vrata Steam morajo priti ven, fizični nadzor je obvezen.
*UPORABITE KRMILNIK*, kot je navedeno zgoraj, uporabite krmilnik. Kontrole na dotik niso največji dobiček v premium valuti je dostojen (20Metal je izziv. 1000Metal za klic x10. Kar želite storiti, ker se posamezno klicanje za 100 Metal ne zloži in x10 vam zagotavlja redek padec), vendar boste morali plačati denar če želite napredovati in se ne počutiti zavlečeno. To in PVP je šala. Imeli boste 10k moči in to se vam bo ujemalo s 100k igralci. Z njihovim mečem se obrišeš z enim udarcem.Je kul in vse, vendar se igra še naprej zruši, ne glede na to, kolikokrat znova zaženem telefon, se to dogaja in popravi prekleto AI, ker se igra ne odziva in je hudičevo zamujana, tako da če popravijo te stvari, bom morda dal boljšo ceno ta igra, ki ima velik potencial, da postane ena najboljših iger v trgovini Play, zato za zdaj samo 2 zvezdici
MEGA MAN X DiVE - MOBILE Acción kqli
Odlična glasba in grafika. Težko dvigniti nivo, razen premagati ravni. Nekatere je težko igrati na telefonu. Obtičal sem in ne morem napredovati. Bolje, če bi bilo na konzoli in bi ponavljajoče stopnje dale več izkušenj za dviganje likov in orožja.
Zabavna igra, vendar ima grozen sistem Gacha in še bolj grozen sistem usmiljenja. Bodite pripravljeni vreči na stotine zvitkov samo za običajne smeti. Če niste pripravljeni plačati pay2win, se pripravite na najpočasnejši grind doslej.
Potrebuje podporo za igralno ploščo.
Dostojen zapravljavec časa, me zabava s kančkom nostalgije. Edina pomanjkljivost zdaj je, da me po nedavni posodobitvi ne pusti mimo zaslona za prijavo!!!
Ne morem preiti naslovnega zaslona, ni dober začetek za igro. Daj en teden in poskusi znova, do takrat pa bom drugje. Posodobitev, poskusil na drugi napravi in je delovalo, vendar so bile kontrole nekoliko nerodne zaradi majhnega zaslona telefona. Ni slabo, vendar ni nekaj, za kar bi porabil veliko časa
Ne prepozna Nvidia Shield krmilnik na mojem Galaxy Android pad. (Prosimo, da se to fiksno !!), razen, da je igra zabavna in dobro deluje! Grafične me spominjajo na kasnejših Playstation različice igre, ravni niso zelo dolgo ... tako da lahko igrajo za nekaj minut in ga dal dol, če je potrebno. Soundtrack je mogoče pričakovati od Mega man igro. (Slaba stran je, da sistem GACHA, torej veliko iger se to počne. Ta igra je velikodušno dovolj, vam ni treba porabiti veliko denarja, da bi dobili stvari) Vaje je dolg, (dati možnost, da ga preskočite, vendar imajo gumb za pomoč), vendar pa ne more reči, da vas ni učil .. na splošno dobra igra
Precej zabavna igra, če ste oboževalec MegaMana. Igra ima mikro transakcije, vendar glede na to, kako dobro je igra strukturirana, vam ni treba porabiti denarja za zabavo.
Tako da je zame vsekakor nostalgična. Očitno se splača zmagati, kot je večina iger gacha. Stvar, ki me moti, je, da vedno, ko se dotaknem roll, zadrži zaslon zaklenjen. To je uspelo, ko sem jo odklenil, in to počne, če sem hotel pogledati njeno statistiko. Zelo čudna napaka in želim si, da je ne bi odklenil, ker se mi zdi, da sem zapravil 1k draguljev, da bi v bistvu zlomil svojo igro.
Pravzaprav res zabavno. Igra se večinoma tako kot klasična igra Mega Man X. Dobro stransko pomikanje, streljanje platformna akcija. Ni idealno za upravljanje telefona, vendar je precej dobro za to, kar je. Velika težava je, da igra ZELO hitro zastareva. Tam napredovanje postane ledeno počasno precej hitro in igra postane nič drugega kot zelo zelo počasno brušenje. Tudi PVP je zelo neuravnotežen, očitno daje prednost tistim, ki plačajo za zmago, vendar to ni nič novega za mobilne igre.
Ta igra ima potencial, da je neverjetna, všeč mi je skoraj vse pri njej. Glede na to, da igra zaostaja in na koncu zapre aplikacijo, preden lahko dokončam veliko nivojev, postaja na moji meji tega, kar lahko obvladam, haha, prosim, popravite čim prej. Uredi: prosim, če dodate stikalo Nintendo, bi bilo po mojem mnenju veliko bolj gladko in boljše.
Igra se nenehno zruši in ne more priti do mojega računa.
Ni preslabo. Vadnica je WAAAAAYYYYYY predolga in vas prisili, da počnete popolnoma isto stvar znova in znova in ubije zgodnji zagon. Tudi gumbi na zaslonu prikrivajo sovražnike in skoke med igranjem. Najbolj čudna stvar je, da igra ne preprečuje, da bi telefon prešel v stanje spanja, zato se moram nenehno dotikati zaslona ali spreminjati nastavitev telefona posebej za to igro. Dostojna igra in ugodne cene v igralni valuti. Igra se igra kot mega man X.
Igranje je zabavno, kadarkoli vam dejansko omogoča igranje. Ves čas se zruši in se le redkokdaj lahko celo prijavi, ne da bi se sam zaprl na zaslonu za nalaganje.
Pravzaprav sem poskušal igrati dejanske igre, vendar je bilo zelo težko in ta igra je pravzaprav enaka igram mega man, ki jih poznamo zdaj.
Odlično, vendar mislim, da bo priklic pozneje postal boj. Nimam nič proti temu, da bi porabil nekaj denarja za dobre igre, toda iščete 20 $ za priklic. Mesečna vozovnica je vredna svojega denarja.