Post by vertmanmailibvi on Mar 1, 2022 0:20:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Coin Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Coin Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira več denarja ▞▞▞
▞▞▞ Coin Rush! 2022 version ▞▞▞
Ne zanima me, na mojem telefonu ni deloval pravilno. Kovanec bi stekel s proge, zelo trde kontrole
To je dobra igra, tudi težka je in oglasi so vseeno moteči, vseeno mi je všeč ta igra
Res je zabavno od vas, da imate zahtevne igre. Toda za mojo preferenco osebno dajem oceno 3
O tej igri nimam veliko za povedati. To je ena tistih iger, kjer je videti tako kot oglasi.
Coin Rush! Arked ovu
Coin Rush! Arcade ivw
Obožujem to igro, toda oglasi! OH THIERS TAKO VELIKO OGLASOV BRUH! KOT BI BI UMIRAL IN POTEM SPLAT, AD, SPLAT, DIE, SPLAT!! LIKE IM SHOOK BRUH! Ampak nad vsem je dobro!
To je zabavna igra, vendar so oglasi ZELO nadležni in po vsakem krogu, ki ga igrate. To je precej oteževalno.
Prenesel sem ga, nato sem dokončal prvo raven, nato je pisalo, da ga dokončaj znova in nisem mogel več nadaljevati, zato prosim, popravite to za druge ljudi
Kul
Tej igri neverjetno manjka leska in razvijalci ne bi mogli biti bolj leni. Po približno 7. stopnji (za dosego je bilo potrebnih dobrih 30 sekund) se ovire začnejo ponavljati in razvijalci se niti ne trudijo biti ustvarjalni. Kontrole so smešno moteče in tempo igre se nikoli ne spremeni. Stopnja 30 ni težja od stopnje 2. Edini razlog, zakaj sem lahko prenašal to igro dlje kot 5 minut, je, ker mi je uspelo blokirati ogromno oglasov.
Ta igra je res zelo težka. Ta igra je brez pomena. Če premaknete kovanec, gre tako gladko, da se bo igra končala v eni potezi. Izguba časa in interneta. Predlagano, da te igre ne namestite😬
Resno je, da deluje, saj ne potrebuje veliko časa, da se naloži
Vedno ga je bilo težko premakniti in to preprosto ni bila igra, ki bi jo igral. Mislim, da je bila igra le upočasnjena in se ne bi premaknila in vedno bi naletela na stvari. Igra bi se motila in je bila vedno počasna in ko ste šli, je bila zelo hitra in tega niste mogli narediti, kot bi želeli.
Veliko oglasov.v igri prideš do točke, ko je dobesedno nemogoče premagati. 26 lvl, res?
Dobra igra, vendar težka, prosim, popravite potezo te igre, poteze so občutljive ali mi je všeč igra
Pot, pot, pot do številnih oglasov. Dobesedno oglas po vsakem "krogu" in oglasi so večinoma dolgi 20-30 sekund. Zmrznilo se mi je tudi, kar se za to majhno igro ne bi smelo zgoditi, saj je katera koli druga igra zame povsem v redu. Popravi to.
Neumna, dolgočasna in težka igra verjemite mi, da je ne namestite ):< ):< Hočem reči, da so razvijalci te igre NEUMNI (NE NAMESTITE JE!!!!!!!) veliko neumni. oglasi, ki me spravljajo ob pamet vsakič, ko se znova prikaže oglas, je zelo zelo težko od stopnje 5, čeprav ni bilo težko, je DOLGOčasno (IN NEUMNO) (NE NAMESTITEJ !!!!!!!!!!! !!!!!!) ):< ):< kontrole so skoraj nemogoče. NAJBOLJ NEUMNA,DOLGOčasna,TRDA IGRA, ki sem jo KADAR IGRAL, JE TA IGRA (NE NAMESTITEJ!!!!!!)
ena od stopenj sem bila prisiljena biti pospešena in ko sem skočil, se raven ni nikoli končala nakladanja, zato sem padel s proge. slab čas pri hitrosti nalaganja proge.
Ta igra je zelo vroča Všeč mi je, zelo je zabavna in nima nobenih oglasov, vendar sem mislil, da bi imela veliko oglasov, vendar se ni, čeprav je bila igra dobra, je bila ena težava vsakič, ko sem jo poskušal igrati napako, vendar na dober način, ker če bi umrl, bi oživel, ne da bi oživel
Bilo je res dolgočasno, nikoli se nisem zabaval med igranjem, igra je bila izjemno dolgočasna in vsaka raven je bila izjemno enostavna. V nobeni od njih nisem imel nikoli izziva
Ta igra mi je bila zelo všeč, to je zelo kul igra in v tej igri potrebujemo dodatno pozornost Ta igra mi je zelo všeč Hvala
Igra bi bila super, če ne bi bilo dodajanja vsakih 10 sekund. Resno, to je toliko dodatkov kot vudu igra
Ni mi všeč igra, saj se ne odpre
Težko nadzorovati veliko oglasov, če ne veliko oglasov, bi bilo 5 zvezdic, vendar mi je všeč igra
Ne dovoli mi premakniti kovanca, ampak se premika sam
Igra je zabavna, vendar aplikacija nenehno zmrzuje do točke, ko ne želim več igrati! Ta igra mi je šla na zadnje živce.
zabavna igra, samo smrdi, da sem na stopnji 48 in še nisem odklenil nobene druge preobleke za kovance .... prosim, popravite posodobitev: popravek je bil uporabljen in zdaj lahko uporabljam druge preobleke. Hvala!
Obožujem to igro, toda ko igraš u potopi, drugič tega ni storil
Všeč mi je, vendar mi ni bil všeč 14,22,21, in po tej vse ravni tudi tako težko, da mi ni bilo všeč ok, ampak preveč oglasov in toliko trdih nivojev, potem y sem dal dve zvezdici pomeni od prvega do 10 Všeč mi je tako ena zvezdica, potem mi je všeč ta kovanec, ki razlagam, da samo dva ok va izgubiš moje malenkosti te sovražim in tvoje igre tudi k, tako da tudi meni ni bila všeč ta igra in izgubiš ura idiot izgubiš tudi mentalno
To je odlična igra, vendar je veliko napak
To igro sem igral malo. Mnogi pravijo, da je preveč oglasov. Samo izklopite mobilne podatke in nekateri pravijo, da je pretežko. Toda kaj bi bilo zabavno, če ne bi bilo težko. Moj najvišji rezultat je bil 12 kovancev. Samo igrajte in se boste naučili
odličen ubijalec časa. Cenim igranje. obožujem odlično grafiko. Presenečen sem, da mu vsi niso dali niti 5 niti 4 zvezdice. prav tako so mi všeč vse neverjetne ovire. NEVERJETNA IGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 ❤❤❤🧡💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛
Zasvojenost z igranjem
ta igra je lahko zelo zahtevna, vendar je še vedno zabavna
Izgleda zabavno, vendar me nenehno prosi, da se prijavim v igranje iger
Oil Tanker Truck Driving Games Стратегии fokf
Coin Rush! Spillehall wqnk
Ni dobra igra, 2 ⭐⭐, ker, 1) neprimerni oglasi, 2) dolgočasna, ni mi všeč, 😡😡
Ne morem uživati v igri, ker vsakič, ko premagam raven, je dodatek. Dobro mi je šlo, nisem enkrat umrl, vendar ne morem igrati, ker sem polovico časa, ki sem ga porabil za igranje te igre, gledal oglase. Všeč mi je igra in razumem potrebo po oglasih, a zakaj toliko
Ta igra je samo dolgočasna, morda razumete, kako sem po 50 poskusih dosegel raven 2. Nisem mogel nadzorovati kovanca in premikal se je križ in križ. Najslabša igra vseh časov.
IGRA JE ZELO kul 🎯🎯 Toda ena težava je, da se je začela motiti med nivojem, razen da je številka 1
ta igra je kot da bi dal peni v stroj, zaradi katerega gledaš oglase. ni smešno. Mislim, da ta igra dobesedno vstavlja kovanec, da se bo predvajal oglas.
Is je zelo slaba aplikacija, ker ne moremo nadzorovati kovanca, druga stvar pa je, da so tarče tako slabe in niso ravno pravilne, ko vržemo kovanec. Druge tarče pridejo naprej do našega kovanca in uničijo, tako da v tej igri jaz bi morali samo reči, da bi morali dati priložnost, da imajo še enkrat igro. 1 stvar, ki mi je všeč v tej igri, je, da če zbiramo kovance, kovanec naredi vlak, tako da če nas prizadenejo druge stvari, so tudi kovanci postane manj, vendar moram reči, da je to zelo slaba aplikacija
To je bila najslabša igra, kar sem jih kdaj igral😠 Vedno v zadnjem trenutku (ko pride do zmagovalne točke) gre sama v kot in pade v najslabši igri!!😠😠!!
Zelo dobra aplikacija. Ampak za prenos je veliko časa 😡😡😡😡😡😡, zato mu dajem 4 zvezdice ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Dolgočasno igranje, nekako uspe zaostajati. Točno to, kar bi pričakovali od aplikacije za oglase na instagramu. Stopnje brez možganov s slabimi kontrolami povzročijo, da igra po 5. stopnji postane zelo dolgočasna.Za premagovanje ravni ni nič drugega kot gledanje oglasov za druge igre (ki jih je veliko in pogosto) Edina druga "nagrada" so različni kovanci, ki jih lahko uporabite in jih lahko vidite le pod kotom, ko vzamete ostri zavoji ali padec, če izgubite. Igra je zagrabitev denarja, ne izgubljajte časa