Post by vertmanmailibvi on Mar 1, 2022 0:14:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GunboundM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GunboundM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieograniczone wszystko ▞▞▞
▞▞▞ GunboundM 2022 version ▞▞▞
To staje się irytujące... wiesz, że wygrasz... ale błąd połączenia sprawia, że przegrywasz... wysłałem 5, ale na razie... daję ci 2 gwiazdki... i zrób więcej emotikonów... nie możesz sam wyrazić sojusznikom lub wrogom... i dodajcie przed rewanżem zmianę drużyny...
tęskniłem za starym pulpitem z bronią, wypróbowałem tę wersję mobilną, a gra jest podobna, ale ta wersja używa „aim bota” lub przewodnika celowania, który wcześniej był oszustwem w wersji na komputery. Myślę, że z powodu tego bota celowniczego gra nie jest zbalansowana, ponieważ gracze nie potrzebują umiejętności, aby skutecznie celować i strzelać do przeciwników, wydaje się to być bitwa o wyposażenie swojego czołgu w wyższy poziom, polega ona na wyposażeniu, więc jeśli jesteś nowy w gra będzie miała bardzo dużą lukę z tymi wysokimi lvlami. Myślę, że aby gra była bardziej zbalansowana, powinni usunąć bota celującego lub przynajmniej usunąć drugą połowę celu, aby gracze nadal musieli przyjąć właściwy kąt i siłę strzału, a także musieli wziąć pod uwagę kierunek powietrza lub pogodę/przeszkodę więc od razu rzuciłem grę. Mam nadzieję, że poprawią balans gry.
Ta gra jest do bani, co za strata miejsca i czasu
Urządzenia mobilne Dragon są zbyt drogie i jeśli nie dostaniesz tego, czego chcesz, naprawdę chcesz odinstalować GBM. proszę, niech będzie trochę tańszy...
Aktualizacja z kwietnia 2020 r. spowodowała awarię gry po 1-2 minutach, napraw to!
Po aktualizacji wraca do powiadomienia o pobieraniu. Nie udało się uruchomić gry i grać. Aktualizacja: po tym, jak powiedzieli, że aktualizacja została zakończona, po mojej stronie nadal kręci się pętla. Strata czasu
Nawet nie kłopocz się graniem w tę grę. Zamiast normalnej gry, którą zwykliśmy się bawić, zamienili pojazdy w typowe kamienie - papier - nożyce. Każdy pojazd ma rankingi A, B, C, które mają klejnot zwiększający zdrowie, celność i mobilność. Kupię tę grę, jeśli będę musiał, ale nie chcę mikro transakcji. Nie chcę mieć rankingu, przedmiotów, akcesoriów. Dzięki za przeczytanie.
Zapłać 2 wygrane. Awatary, klejnoty, czołgi. Po prostu staje się naprawdę niesprawiedliwe. Doszedłem do punktu, w którym 4/5 przeciwników ma przedmioty +++. Teraz widzę, że zostawiam połowę gier MM przed niezbalansowanym sprzętem
Pls zrobić tryb 3vs3!
Połączenie z serwerem gry nie powiodło się! Problem z rozłączaniem przez większość czasu Taki przeciąg. Zwłaszcza, gdy jesteś w środku dobrej gry.
Nowa wersja jest już dostępna. Ale nic w sklepie z zabawkami, tak było przez godziny
Napraw 2 graczy, którzy chcą grać w oryginalny tryb gry
Fan oryginalnego GB. Szczęśliwi, że zrobili telefon komórkowy, ale rozgrywka jest daleka od oryginału. Usunęli większość zawiłości. Teraz oczywiście opłaca się wygrywać.
To jak wściekłe ptaki… Ale to było przed wściekłymi ptakami, to lepsze niż wściekłe ptaki. dopasowanie powinno być trochę naprawione. czasami jestem dopasowywany do kogoś, kto oczywiście może otrzymać bezpośrednie trafienie na 12 wiatrach plus uderzenie w niebo od tyłu itp. Z dodatkami ze złotym ekranem, które są maksymalnie wyczerpane.
Czasami rozłącza się, gdy prawie wygrywa. TF? I powinien być w stanie wyregulować kamerę nieco poniżej niż wcześniej, ponieważ strzelamy przeciągając w dół, a nie w górę.
twoja gra jest fajna, ale twoja aktualizacja jest okropna, czasami muszę zainstalować ponownie, ponieważ twoja aktualizacja nie jest instalowana, a także utraciłem połączenie w ciągu kilku sekund = utracono. to było bardzo złe doświadczenie
Brak ręcznego celowania? Stwórz tę grę jak na PC, proszę... Strzelaj ręcznie i zabijaj strzelanie z celownika
W dzieciństwie jest to pierwsza gra komputerowa, w której wydałem dużo pieniędzy, aby kupić te fajne sukienki, a przed Warcraft dota i Clash of Clan jest to pierwsza tak popularna Co się stało deweloper? Kiedy zmienisz grafikę i stworzysz dodatkowe hereosy, stanie się to najgorsze, ale cieszę się, że znalazłem to ponownie, ale teraz w wersji mobilnej Dzięki programiście to jest dobra gra komputerowa, ulepsz tę grę, bądź przyjazna dla użytkownika, więcej mocy i BŁOGOSŁAWIENIE
Dobra gra...ale drobny problem z siecią się rozłączył...i to jest do bani...tak bardzo...dobre do gry na PC
Bardzo lubię tę grę, ma duży potencjał i przywołuje wspomnienia. Jest jednak jeden ogromny błąd zmieniający grę. Wydaje się, że jest błąd w zakładaniu klejnotów w awatarach, ponieważ nie będą one w ogóle wyposażone. Dałbym temu 5 gwiazdek, jeśli zostanie naprawiony?
Gra jest zbyt łatwa z asystą celowania. Rozważ ligę, w której jest to wyłączone.
Gdzie możemy zgłosić błędy z tej aplikacji? Właśnie zaprosiłem znajomego do gry i wystąpił błąd w dopasowaniu. Musieliśmy anulować grę (ponieważ po minutach nie pojawili się przeciwnicy) i przegraliśmy k****** 200 monet?? Poza tym straciłem rachubę, ile razy mój partner był zastępowany przez bota. Kiedy oddajesz nam nasze monety??? Twoja zapłata za wygraną jest do bani. Napraw te błędy, a mimo to NIGDY nie będziesz tak dobry jak stara gra na PC. Nienawidzę cię
cześć, jestem jedną z milionów osób grających w GunboundM, mam nadzieję, że uda Ci się stworzyć mecz rankingowy, w którym będzie można grać z 3 lub 5 znajomymi. Zapewniam Cię, że ta gra będzie fajniejsza, jeśli wszyscy będziemy mogli grać w tym samym czasie dziękuję
Jaka szkoda. To mógł być najłatwiejszy i najbardziej udany port z komputera na telefon komórkowy. Wypchali to płatnymi ścianami (tak, nawet gorszymi niż strzelanina na PC pod koniec) i mnóstwem statystyk i zlewów pieniędzy. Zostajesz sparowany z ludźmi, którzy są oczywiście bardziej wykwalifikowani/ukierunkowani niż ty, co nie stanowiłoby problemu, gdybyś dosłownie nie stracił waluty za przegraną meczu. 40 wpłat w złocie, 90 wypłat? Będziesz MUSIAŁ zapłacić prawdziwe pieniądze, aby dostać to, czego chcesz. Smutny dzień dla fanów Gunbound. Mogło być niesamowite.
Zabawna i lekka gra. Rozgrywka jest dość łatwa do naśladowania, ale nie jest łatwa do opanowania. Działa dobrze na najmniej wydajnym tablecie i tak lekkim. Ogólnie 9/10. Nie musisz dużo płacić, aby grać. Wszystko zależy od Twoich umiejętności
Zrównoważ przeciwnika i jeśli możesz usunąć monetę, musisz znaleźć mecz, nie możesz zarobić monety, jeśli przegrasz
Ciągle wyrzucaj się z serwera podczas bitwy, podczas gdy połączenie jest doskonałe. Strata czasu
wersja mobilna jest dość łatwa w obsłudze. Ale nie mam pojęcia, co się stało, że rozłączam się i rewanżuję z nowym przeciwnikiem, a poprzednia gra uważa, że przegrałem. Gunbound to moja pamięć, ale usuwam tę aplikację
Uroczy. Niezły klon "Worms". Więc absolutnie skopiowany pomysł. Po chwili grania to Worms z dodatkowym grindem. Więc dziękuję, ale nie, dziękuję.
pls aktualizacja, jeśli wiersz prblem..nie można ponownie połączyć się z tą samą grą..pls..gunbound 2008
Odkąd awansowałem o 1 ligę. Zostałem sparowany z niekompetentnymi graczami, którzy absolutnie nie mogą poprawnie grać w tę grę. Czy nie chodzi o to, by ligi dopasowywały cię do ludzi podobnego kalibru? Przeszedłem od przyzwoitego rekordu dwukrotnie większej liczby zwycięstw do przegranych, do teraz mając więcej przegranych, ponieważ ta gra łączy mnie z noobem, aby zmierzyć się z 2 graczami z rankingu Smoka z lig Diamentowych. Stawiam 1 w nadziei, że jakoś ktoś z ekipy to przeczyta i naprawi ten bardzo częsty problem.
GunboundM Стратегије spm
dobra gra... ale pls sprzedaj diament taniej. najdroższy zakup w grze d
GunboundM Стратегически ffhr
GunboundM Stratégie sxr
Gra zawiesza się w środku gry
Świetnie Pokochałabym 2 rzeczy. Bonus za brak ruchu, niezmienianie pozycji i wojny klanów
często spotykany gracz na wysokim poziomie w sezonie niskiego poziomu, proszę to naprawić.
Nie można grać. Pytaj o pobranie najnowszej wersji. Pobrany kilka razy, aby sprawdzić, czy działa, gra nigdy wcześniej nie była zainstalowana, nadal prosi mnie o pobranie najnowszej wersji...
Ciągle się rozłącza w pvp, moje połączenie jest dobre, ale często pojawiają się błędy, kilka razy przegrywałem z powodu tego problemu, napraw swój serwer.
Kiedy tworzysz grę, szczególnie popularną, wcześniej.. Spraw, aby była realistyczna. Poznaj ZASADY! Opóźnienie strzału, gdy przeciwnik użyje SS, Następnie, gdy użyjesz s1. Powinna być nasza kolej na strzelanie. Zapytaj softnyx o więcej. Ps. Usuń celownik; To oszustwo przed. Teraz umieszczasz to w grze. Boże! Pro GB player zależy od siły strzału i wiatru. Duży x.
tak dużo zabawy. i myślę, że powinniście zwiększyć moc chmur niż teraz, aby zachęcić ludzi do przynajmniej zakrzywienia strzału. naprawdę nienawidzę, gdy gracz po prostu celuje prosto do ciebie, wtedy w wersji na komputery tego rodzaju gracz będzie wyśmiewany tylko przez innego gracza
Nizym nie ustępuje wersji komputerowej. Stanowisko ulepszania serwisu czy avatary mógłby być troszkę bardziej rozbudowany.
Polecam tę grę, chociaż kalibracja nie jest naprawdę sprawiedliwa, może z powodu posiadania kilku graczy. Jednak gra jest NIESAMOWITA.
Losowo wyrzuca cię z gry podczas gry!!!! Musisz zaktualizować ten problem. Gra toczy się płynnie przez co najmniej połowę gry, po czym bez ostrzeżenia zostaję wyrzucony. Rozmawiałem z wieloma osobami grającymi w tę grę. Oni też mieli ten sam problem.
problem z rozłączaniem nie został naprawiony przez lata? cmon man dodaj funkcję ponownego połączenia mój KD ma 140 strat i większość z nich jest rozłączona
SpongeBob: Krusty Cook-Off கேஷுவல் maem
Gra faktycznie celuje w ciebie, mówiąc ci dokładnie, gdzie wyląduje twój strzał. Co za żart! To nie wymaga umiejętności. Wygląda na to, że tanie użycie nazwy strzeleckiej, aby skłonić nas starych graczy do wypróbowania tego
gra jest naprawdę niesprawiedliwa, moja kolej zawsze jest druga i zmniejszają szanse na wygraną. Powinno to być minimum 2 rundy na każdą bitwę, aby wszyscy mieli taką samą szansę na wygraną. Dam 5 gwiazdek po aktualizacji, aby były bardziej sprawiedliwe gry
Nienawidzę swatów. CAŁKOWICIE NIESPRAWIEDLIWE. NOWE VS STARE WYSOKIE POZIOMY.
Witam .. Wszystko jest dobrze !! Poza tym, że po uruchomieniu gra straciła połączenia, ale moje wifi jest dobre! CHCĘ WYGRAĆ GRĘ, ALE NAGLE... straciła połączenia,
GunboundM Strategie xow
Zrujnowana oryginalna gra z głupimi funkcjami gry mobilnej. Zrujnowany multiplayer. Dodano okropny system progresji. Zmieniono sposób strzelania (automatyczne celowanie!?) Brak rzeczywistej mocy podczas strzelania. Co jeszcze... Musisz zapłacić złotem, aby móc nawet brać udział w meczach. Nie pamięta poprzedniego strzału. Tak dalej i tak po czwarte. Kompletna i całkowita porażka. Nie rozumiem żadnej z tych wysokich recenzji ani ludzi twierdzących, że nostolga. Jedyną rzeczą, do której się zbliżyłem, była muzyka.
Wersja mobilna usuwa całą zabawę z gry. Pokazuje dokładnie, dokąd trafi twój strzał, więc tak naprawdę chodzi tylko o to, „kto czołg zadaje więcej obrażeń”. Sam mecz jest bezcelowy, ponieważ pozbawił go wszystkich umiejętności. Jeśli grałeś kiedyś w strzelbę, nie graj w tę wersję