Post by vertmanmailibvi on Mar 1, 2022 0:11:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Where\u0027s My Water? 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Where\u0027s My Water? 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu hatası hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Where\u0027s My Water? 2 2022 version ▞▞▞
Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama plaj seviyeleri açıldıktan sonra melodi modu oyunu bozmaya başladı.Lütfen bu sorunu bir an önce çözün.
Vay şimdiye kadarki en iyi oyun!! Kız kardeşimle oynamayı çok sevdiğim bir yapboz aslında daha yüksek seviyeye geldiğinizde zor olacak ama eğlencesi bu. Aslında bulmaca tüyü!!!!!!!.🤗😊
Oyun güzel ama cadı timsahının enerji çubuğunu yediği video, seviyeye başlamaya çalıştığımda hemen başlıyor. Demek ki oyunu oynayamıyorum!!
Where's My Water? 2 Παιχνίδια παζλ yjw
Oyun, THE WORLD IS FLIPPED ile aynı seviyede çöküyor ve yeniden dene düğmesine her tıkladığımda, cp'm android sürümünü android 9.0'a güncelleyene kadar oyun sorunsuz çalışıyor. bu oyunu oynamak için kullandığım cp redmi6a tnx umarım bu sorunu çözersiniz
telefona inmiyomu
7 ya da 8 yaşımdan beri oynadığım bu oyunu seviyorum ve harika hatasız yeniden indiriyorum ve çevrimdışı oynanabiliyor
Oyun kesinlikle harika. Ancak, çok fazla çöküyor, çok oynanamıyor.
Reklamlar artmaya devam ediyor ve onlardan kurtulmanın bir yolu yok gibi görünüyor. Oynanış eğlenceli, fizik ve çizim mekaniği ile biraz fazla savaşmak zorunda kalıyorsunuz.
Kilit kapısı, ödeme veya üç reklam izlemeyi gerektirir. Bir reklam izledikten sonra geri dönmek için 24 saat beklemek zorunda kaldı. Sonra ikinci reklamı oynamama izin vermedi. Disney'in insanları neden dolandırdığından emin değilim... oh bir dakika, bu disney. Dürüst olun, ödememizi istiyorsanız, bize yemle yalan söylemeyin.
sev
Oyun çok güzel şiddetlikte oynuyorum ama tam güzel giderken beni anaokulu atıyor ve bu beni çok üzleniyorirse puanımı yükselteceğim ama böyle giderse zorlum olacak
V
oyun harikulade. Ben bu oyunu küçükken(4-5 yaşlarda) oynardım. Yeniden önden gitmesica istedim. gerisini okuma.hshxjsjdhjsjxjshzbshxndnxjsjxnndhzhxhxhzhxhsbxbxbxndnndhsnxnxndnxnxnxndndbsbsdbsjzndnshdhshshshshdhshjzjshshshdisjdjshdhdjsjjzhshshshsshshjsjshdhdhshshshhshxhdhshdhdjdjdjjdjdjsjdhhshzhshdhshzhshhshzhshshsbdhhshxjsjxjzhshdhhdhjsjsbrhdhfudisjsnehdhxhjzjshdhdhdateruretsuscgcrtcurtcirucucrccufhucrcuygvvfuvurgutvuurcruyrguuvgrvfijvtcdugucdcutcrrcruycueucurcrceycsssyeesytueestuycdehd
Kelimenin tam anlamıyla oyunu bile oynayamıyorum çünkü reklamdan sonra reklam oynamaya devam ediyor Beyler reklamlardan ürküyorlar lanet olsun
Güçlendirici bir video izlemeye çalışırken tüm bilgilerimi yeniden başlattım. O kadar uzun süredir oynamıyorum ama ftp'yim yani tekrar açtığım her bölgenin kilidini açmak için en az 12 gün daha beklemem gerekiyor çünkü her anahtar için 24 saat beklemem gerekiyor. Tüm seviyeleri tekrar yapmayacağım ve insanları bu aksaklığın olabileceğinin farkında olmaları konusunda uyaracağım. Oyunu/oyunu seviyorum ama her şeyi bu kadar çabuk yapacak kadar değil.
Bunun gerçekten tam sürüm olduğunu düşünmüyorum çünkü ben çocukken suyumun ücretsiz olduğu yer orijini ve tüm seviyelerin orada olmasına rağmen tamamlandı.
İlk oyundan gerçekten keyif aldım, ancak açıkçası bu oyunun nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü bir şeye her tıkladığımda gülünç derecede uzun bir reklamla karşılaşıyorum.
Ne zaman oyunu yeniden başlatmaya çalışsam veya bir seviyede başarısız olsam, tüm oyun çöküyor ve oyunu tekrar açmam gerekiyor, bu can sıkıcı ve beni çok rahatsız ediyor, lütfen düzeltebilir misiniz?
Buggy App, başarısız olursam kapanıyor ve ekran kapanmıyor bile, 6 inç telefonlarda siyah çubuklar görüyorum. Baş aşağı seviyeyi bile oynayamıyorum çünkü otomatik olarak çöktü
İlk oyun daha çok stratejiye dayalıydı. Bu, temelde aynı oyunun ücretsiz bir sürümü için iyi ama çok daha sıkıcı ve can sıkıcı, bu yüzden ondan kurtulmak zorunda kaldım.
Çok fazla ekler. Bir level öncesi ve sonrası iki adet 30'lu reklam izlememek için oyunu oynamak için açıyorum
Uygulama tamam, ancak reklamlar çok, çok uzun.
İyi.. ama ters seviyeler açılmıyor ve bir sonraki hedefe çıkamıyor....
Oyun kısa süre önce, onları satın almanın bir yolu olmadan tam dakikalık reklamlar oynamaya başladı. Desteğe başvurmaya çalıştım, ancak yardım düğmesi bağlantısı sizi kesinlikle hiçbir iletişim formu veya bilgisi olmayan bir bilgi bankası aramasına yönlendiriyor. Disney'de hayal kırıklığına uğradım.
Bende yükledik ama oyundu diyo
Bu oyunu yıllar önce ilk çıktığından beri sevdim, ancak sadece suyum 1 ve 2'nin nerede olduğu ama artık yapmadığı için 4 yıldız koydum;evet güncellediler ama daha fazlasını yapmaları gerektiğini düşünüyorum. çok sevimli bir oyun zamanınızı harcamak harika bir zeka oyunu olabilir demek isterseniz bence 🧠🎯❤️
Reklamları etkili bir şekilde kullanan oyunlardan oldukça zevk alıyorum - bu, tüketicinin/kullanıcının oyunda bir avantaj için bir reklam izlemeyi seçmesi. Oyunu ilk kez oynamadan önce iki eklentiyi izlemekten hoşlanmıyorum. Yeni oyuncular için böyle bir caydırıcılık. Kelimenin tam anlamıyla, sadece bir israf.
orta mal
1. oyundan çok daha yavaş ilerleme.Oynanış aynı, ancak menüler ve seviye ilerlemesi bir karmaşa, gereksiz animasyonlarla yavaş ve ilerlemeniz hakkında iyi bir genel bakış elde edemezsiniz.
Oynamasını çok severdim..ama ne zaman su sarıya dolsa 🎵sonra oyundan bir anda çıkıyor. Bu yüzden onu kaldırmam gerekiyor.
Where's My Water? 2 Bulmaca bmol
Baş aşağı başladığımda veya oyun oynarken yeniden başlat düğmesine bastığımda çökmeye ve otomatik kapanmaya devam ediyor
Eğlenceli ama oynamaya çalıştığımda donuyor ve ana ekrana geri dönüyor
Arkadasimda var süperdi o dur
Normal toplar yerine sahte su ile kum kazma oyunu, bu da daha yüksek düşme ve yuvarlanma hızı ve daha az kontrol edilebilir atalet kullanımı anlamına gelir. Yeniden dene düğmesine dokunursanız sık sık orta düzeyde ve oldukça sık çöküyor. Çevrimdışı oynanabilir.
ideal gibi iyidir :-)
Anahtarlar için alınması gereken videolar açılmıyor. video üzerinde hiç birşey olmuyor.
Where's My Water? 2 Hlavolamy rpb
Oyunu düzeltin. Her şeyi mahvetmeden belirli bir şekilde kazmak çok zor ve çok can sıkıcı. Kayar blokların yanındaki kir, blokları ayarladığınızı düşünmeye devam ettiği için kazmak da çok zordur. Ördek acele seviyelerinde (özellikle buhar) bu sorunlu hale gelir. Sadece bir sonraki bölüme geçmek için 3 reklam izlemeniz gerekiyor ve bazı seviyeler çok sinir bozucu oluyor. Bir hata olabilir, ancak daha sonra ara sahnelere erişemiyorum ve sahil seviyesinden sonra müzik bile yok
yani güzel oyun
Ben bu oyunu hiç beğenmedim sakın yüklemeyin sakın😣😣
O kadar çok atlanamayan 30 saniyelik reklam var ki oyun neredeyse oynanamaz hale geliyor. Zaman geçirmeye çalışan küçük çocuklar için çok sinir bozucu. Reklamlar o kadar çok açılır pencere içeriyor ki, telefonunuz kilitleniyor, virüs riski taşıyor veya ödeme yöntemleriniz eklenirse, bir eklentiye dokunmak sizi genellikle reklamı yapılan oyunların ödemelerini isteyen bir indirme ekranına götürür. Bu, ekrana duyarlı çocuklar için sorunlu olabilir. Bazı reklamlar, siz onlardan çıkmaya çalıştığınızda 30 saniye daha oynatılır. Tek sorun reklamlar.
bu çok iyi bir oyun
O lanet olası müzikal seviyeler imkansız
Herkes drtli ama oyubu tekrar indir acilma sorunu olanlar
Oyun güzel, ancak kanserli eklemelerin miktarı kabul edilebilirin ötesinde, her seviye için 10-35 saniyelik okunamayan eklemeler var.
Oyunu sevmiyorum çünkü 1. seviyeyi bile oynayamıyorum. Her denediğimde oyun kapanıyor. Sanki oyun bozuldu, böylece kimse oynayamayacak. Umarım bu hata düzeltilmiştir, çünkü gerçekten bu oyunu oynamak istiyorum. Bu hata düzeltilene kadar bu oyuna bir yıldız veriyorum.
2 kere yüklendi tabletime 2 puan hak ediyosun
20. Bölüm deyim izle mek için basiyorum video donuyor yardım
aquapark.io Akční koc
Oyunu seviyorum ama bu uygulamayı açtığımda duracak bu durumdan nefret ediyorum