Post by globatanenes on Feb 12, 2022 3:27:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
TOTO VIMISLELI KOKOTY
Chcem vytvoriť úroveň bez plnej verzie geometrie a pridať ďalšiu úroveň.
Rob, je to veľmi zábavné, hrá sa na tom tak dobre, pretože môžeš získať veľa hráčov, ale niektorých hráčov nedostaneš celá verzia
Zábavná hra, ale niektoré sťažnosti, ovládanie polovicu času nereaguje a niekedy vás hra jednoducho prinúti začať skákať
Nedá sa to
Je to dobrá hra, ak nemôžete získať skutočnú hru, ale nie veľa, ak je obsah a diskutabilne ľahké
hra je dobra aj tie songy su lepsie. Dal by som 5 hviezd keby tam neboli reklami a najviac ma sere ta hore co sa stale zobrazuje na tu stranku s hrami pre male sprosti vymrdane soplave decka stale mi to zavadzia a ked si zapalim wifi tak nemam uz ziadne lvli hrat. pls s tymi reklamami spravte daco potom dam 5 😉
Prvá úroveň je naozaj jednoduchá a druhá sa na prvý pohľad zdá jednoduchá, no potom vás uvrhne do pekla s geometriou. Cvičná hudba je nanič, ako vždy. A aktivácia účtu vyžaduje skutočný e-mail a nie je kompatibilná s gmailom, aj keď sa používa viac a samotná geometria dash má účet Google. Je to len hlúpe.
Úplná picovina
Free download HKM Zvolen APK for Android
Ok hra
Táto hra je naozaj dobrá až na to, že pokiaľ nie ste hacker, mega super výkonný profesionál alebo nehráte level dve hodiny, NEBUDETE schopní poraziť piatu úroveň. Neodporúčam túto hru ľuďom, ktorí sú v hraní geometry dash niekde na priemere.
Kedi bude dalsie cast
Čas na poslednej úrovni prvého ostrova vás vždy hodí do jamy, nedovolí vám skákať potom, opravte to, nedovolí mi to poraziť a verte mi, že hrám už veľmi dlho a tento vás doslova hodí do jamy s hrotmi a nedovolí vám skočiť
Zlyhanie pri stlačení štart. Otvorí sa hlavné menu, ale výber úrovne spôsobí zatvorenie hry. OnePlus 7 Pro.
Všetky úrovne boli dobré, krátke a ľahké, najviac sa mi páčil tanec s príšerami
Geometry Dash World Arcade cpl
Milujem to, je to najlepšia hra na hranie a ak to nie je pre vás, prichádzate o to. Môžete si dokonca vybrať, či chcete hrať online hry, ale nie hry, ale rozumiete tomu. Prečítal som to 5 hviezdičiek, pretože ak nie, neviem, prečo by som bol taký hlúpy, keby som to nenapísal 5 hviezdičiek, je to najlepšia pomlčka s geometriou Si A prooooo!
Bolo to skvelé Na novšom telefóne je to také trhané a oneskorené. Zdá sa, že na staršom telefóne to funguje lepšie.😣
Najlepšie😎
Hra je dobrá ale dosť často mi to nefunguje, keď kliknem tak sa nič nestane
Veľmi úžasná hra! Môžete však reklamy odstrániť? Sú tak otravní! Ale aj tak je to skvelá a zábavná hra!
Je to zábavné, ale jediným problémom je, že si nemôžete vytvoriť svoj vlastný na rozdiel od originálu a iba na dvoch ostrovoch je tretí ostrov blízko, ale nikdy som nevedel prísť na to, čo je na treťom ostrove, takže tomu dávam 3/5, ale celkom ľahké.
Táto hra je pravdepodobne jednou z najlepších hier s geometriou vôbec. Nie je toľko reklám, je to super návykové a navyše je tu veľa úrovní na rozdiel od geometrie pomlčka pod nulou a roztavenia. Celkovo jedinou zlou vecou je, že úrovne sú veľmi krátke, nie je to pre nás žiadna výzva
Geometry Dash World እንቅስቃሴ ያለባቸው feh
Je to také dobré, ALE, keď svet Geometry Dash nereagoval, zobrazuje obrazovku hračiek, vždy stlačím zavrieť aplikáciu, ALE keď prejdem do sveta Geometry Dash, začína sa znova. 😡😡😡
Tato hra nech ide do piči hrozne
Je to Mega dobrá hra ale vadia mi tie reklamy, za tie strháva hviezdičku. Inak je to Mega.
Je to zábavná náročná hra, no niekedy sa uprostred hry zastaví
Hra je zábavná, ale reklamy sa objavujú a nedajú sa vypnúť, takže musím hru zakaždým ukončiť. Chcem zaplatiť za možnosť bez reklám a potom dať 5 hviezdičiek.
Veľmi dobrá hra ale je ťažká
Rýchly launcher, antistresové omaľovánky alebo hra Hot Wheels
Bike Racing Games : Bike Game Simulacije dsxm
Dosť ľahko vyhral som za 40 minút preto 4*
Dobrá hra ale mohla by tam byť viac levlov
Je to úžasná hra. Hral som to 4-7 rokov (áno, to je obrovský časový rozsah) a je to úžasné, hudba, vlastné úrovne, skutočné úrovne. Je taký dobrý, že som ho skúsil zrýchliť a porazil som ho za pol hodiny. 100/10 vám odporúčame hrať
Fuuj
Má bežnú geometriu palubnej dosky, ale ostatné sa netýkajú toho, čo si musíte kúpiť. prečo ich nemá subzero meltdown alebo lite? Aj tieto úrovne sú PRÍLIŠ krátke, každá úroveň bola jednoduchá, pretože som ani nepoužíval cvičný režim
Je to celkom zaujímavé, ale tak ma to rozčuľuje, keď hádžem telefón, niekedy by ste mali pridať kontrolné body, pretože je otravné reštartovať všetko odznova
Toto je dobrá hra a je zábavná.
Zábavná hra, ale ODSTRÁŇ VÄČŠINU PRIDANÍ idem do aplikácie, potom všetko, čo hrám, nie je nič, len pozerám pridáva
Snažím sa hrať, ale je to len čierna obrazovka a viem, že je to hra, pretože každá hra, ktorú hrám, má obrazovku, takže pls, pls, opravte ju milujem túto hru sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo moc
Hranie online úrovní vo verzii 2.2 sa používa iba po prekonaní príbehu, ale kým nevyjde 2.2, je to celkom užitočné
Hra je úžasná 😎😎. Veľa reklám, nie! Jedna vec, aj keď som hral túto aplikáciu a práve teraz mám plnú verziu a stále hovorí to isté "jediná cesta je z úplnej geomorty pomlčky", ktorú mám. opravte to, ale ak nemôžete, je to tak. Veľmi zábavná hra
Hackerský úspech Uber som dokončil 4-krát. Počas všetkých týchto 4 pokusov mi nikto z nich nedal ikonu a moja hra spadla tesne predtým, ako sa dostala do mojej zbierky. Nestrácajte čas na trezore tajomstiev. Nestojí to za to.
Hra je dobrá...a to isté platí pre Plnú verziu a SubZero...ale prosím, prestaňte odstraňovať reklamy...Počas hrania sa mi zobrazila reklama a vrátila ma späť do hlavného menu
Táto hra je taká ťažká aj na začiatku. ak ste nový hráč, cvičte viac, aby ste robili úrovne. Neodporúčam sťahovať.
áno, nikdy to nenechajte hrať 9 ročnému dieťaťu, bude to mať za následok pokazenie telefónu, každopádne si myslím, že hra je zlá, pretože u každého normálneho hráča, ktorý sa nesnaží, spôsobí duševnú traumu
Opravte svoju hru, vaša hra sa veľakrát pokazila, toľkokrát niekedy nestlačím skok a moja postava skočí a niekedy stlačím skok a moja postava neskočí, takže opravte to, prosím, prečítajte si moju kométu a urobte to, čo som povedal, prosím, teraz prosím
Prosím viac levelov:-)