(Android/iOS) Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon kodi glitch marķieri
Feb 12, 2022 3:18:08 GMT -5
Post by globatanenes on Feb 12, 2022 3:18:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi glitch marķieri ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir patiešām patīkama. Ļoti jautri šajā spēlē. Ja man ir garlaicīgi, palīdziet man paiet laiks. Tā ir patiešām pārsteidzoša spēle, man šī spēle patīk😊
man tas patīk . Liek laikam paiet ātrāk
Es arī iegādājos vērtīgu iepakojumu. Mans konts tika iekasēts, bet es nesaņēmu iegādātās preces. Mans sākotnējais pārskats acīmredzot netika publicēts. Man ļoti patīk spēle, taču lietotnē esmu lejupielādējis vairākas spēles, kurās teikts, ka lejupielādējot saņemsiet monētas. Es neesmu saņēmis nevienu monētu par lejupielādēm. Atkal spēle ir jautra, taču tā tiks atinstalēta. Nosūtīja e-pasta ziņojumus izstrādātājam, bet atbildes nav.
Kurang apik woyyy
Ngujens van Gogs un pirms pusstundas, kad es biju bērns, kurš šovakar un rīt no rīta ir bijis manā mājā vakariņās, lai mainītu veidu, kā jūs
Kāpēc tas ir iestrēdzis Amerikas ielā n posms ir pabeigts n nākamais posms turpiniet teikt, ka drīz būs .... jau nedēļas
Ļoti slikta spēle😭 Man šajā spēlē vērtējums 1 zvaigzne 1%
Labas spēles
按照 富贵病 能 明白 巴拿马 明明白 白虎年 妈妈 南 北 方言词性 交错 怪 人才 华 美景 物流 星座 位 于 心灵 气味 不 了 在 外 行政 行政 爱 爱 着 的 你 要 去 过 有 一 个 更 好 回访 个 本 书 房 租售我在意愿逝者安息,这次女兵权证人物价钱包包容积
Cooking Chef - Food Fever Arked uhhi
Man ļoti patika šī spēle, un man izdevās nokļūt līdz restorānam sešiem, man pagāja veseli gadi, tikko pieteicos tagad, un viss mans smagais darbs atkal ir iznīcināts!
Esmu iestrēdzis, jo man nav dimantu, lai iegādātos (×2) lietu, kas reizina naudu, tāpēc esmu iestrēdzis
Tik jautri!!
Spēle joprojām iziet no sevis pēc katra līmeņa, tāpēc es saņēmu atbildi, ka tas ir labots, bet tas nebija tik atinstalēts.
Tas ir ļoti lēns, jo gaida......
ŠĪ MUMS LABĀKĀ SPĒLE, KO ES ESMU DZĪVES SPĒLĒT...!!!!😂😜😂❤😜😂😜❤😜😂❤😂😜❤😂😜❤😜❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😄❤❤😄❤ SPĒLE SO MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Šī spēle ir gandrīz ok. Mani uzreiz nokaitināja reklāmas. Šķiet, ka pēc katra līmeņa ir reklāma. Es sasniedzu 5. līmeni un pēc tam atinstalēju spēli.
Tā ir laba spēle, bet man šķiet lēna
labi, šī spēle ir patiešām interesanta un potenciāli var izraisīt atkarību.. Man ir labi ar 5 sek. reklāmām pēc līmeņa, un izaicinājums, ko jūs uzstādījāt patiešām ideālā punktā, padara jūsu spēli diezgan izaicinošu, tomēr spēlētāji joprojām saglabā savu jautrību un interesi (ceru jūs varat to paturēt kā vienmēr, jo, salīdzinot ar citiem, tie ir jūsu plusi.. bet es vēlos, lai būtu iespēja savākt papildu monētas no pabeigto iepriekšējo līmeņu papildu maiņas. Es ļoti gaidu šo un, iespējams, es to izdarīšu palielināt manu zvaigzni
Spēle tiek pārtraukta, kad es uzvaru, un man jāsāk no jauna
Šī ir satriecoša spēle, un līmeņi ir dažādi, jūs faktiski varat pagatavot dažādus ēdienus, un jums nav jāgaida dzīve. Tie faktiski dod jums iespēju skatīties videoklipus, kas patiešām ir īsi 100 monētām, lai jūs iegādātos ierīces, lai palīdzētu jums turpināt spēli.
tik sagriezti
Šī spēle ir lieliska
Vai šī ir ļoti laba spēle, man tā patīk
Es atgriezīšos, lai piešķirtu tai piecas zvaigznes, ja redzēšu to, ko meklēju
ŠĪ IR JAUTRA SPĒLE, BET PUSE LAIKA Sviestmaizes NESTRĀDĀ. TAS MAN NEĻAUJ PIEVIENOT COLD CUTS KAZINO, LAI ZAUDĒTU SPĒLI. . Tagad tas darbojas, bet man ir cita problēma. Jūras atpūtas telpā klienti vairs neņems omāru ar ananāsiem, liekot man katru reizi zaudēt. Es nevaru virzīties uz priekšu. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu
Šī spēle ir lieliska, patīk
Ļoti laba gme
Prieks redzēt šo spēli
Fantastiskas spēles Man patīk Tas nav garlaicīgi Dažkārt tas ir grūti, bet tas ir labi, izaicini priecāties šīs spēles Vairāk nodarbību, nekā jūs varat iedomāties, kā spēlēt eseju vai grūti
Tā ir jautra un grūta spēle, man tā patika
lieliska spēle
Patīk, bet pēc katras kārtas ir reklāma... tiešām nogurdinoša
Pieteicies ar Facebook un nesaņēmu nevienu dimantu, kā solīts. Tā vietā spēle iesaldējās pēc atgriešanās no pieteikšanās un bija jāaizver.
Laba spēle
Wow, tik patīkami
Pagaidām spēle man patīk
Tas ir tik labi 😊
Palak
Pirmais līmenis pēc 10 raundiem bija smieklīgs pēc tam, kad beidzās enerģija, un es redzu, ka tas kļuva par naudas izciršanas spēļu automātu, tāpēc tas būs delitings.
man patīk spēle..
Bet pārāk lēns, lai pilnībā izdzīvotu, un tie netiks jaunināti
Man patīk spēlēt šo spēli
Man tas ļoti patīk, un arī mans 5 gadus vecais to spēlē
Priecīgs