Post by globatanenes on Feb 12, 2022 2:53:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok altını aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Oyun bende açılmıyo samsung sekmesi 4den oynuyorum
ADAMLARIN İSMİ DEĞİŞİ BU YÜZDEN 3YILDIZ VERDİM
Ooo! güreş devrimi benim FAVORİ mobil oyunum!#1! Bir keresinde bu hariç tüm oyunları telefonumdan sildim. Gerçek güreş kişiliklerine dayanan birkaç "ÇOK gevşek" benzersiz karakterleri seviyorum ama karakterler gerçekten kendilerine ait oluyor ve diğer oyunlar gibi ucuz plajuirizm gibi hissetmiyorum.(ÇOK DİĞER!). Giriş şarkısı unutulmaz ve havalı. Kariyer modunda, bildiğim herhangi bir güreş oyunundaki en iyi kariyer modudur! 5 YILDIZ!
Güzel oyun sıkıntısı yok indir derim Yardımcı olduysam ne mutlu bana şimdi Dkdkdkskskslldleşeşelelskekskdndnxjdoe9wğeştltr dısksjshskkskdkdjdkdkdkdkskdjfjflsğdlfmejdjdkdkfjrkrıdkkjddlfjfkfüiiiiiiüüüğiğğğ0üüiüüğşidşejrkdkekekekkdkdkdkdogoforkrnfnrnrjejfnrod8fkrm8dfjfjhdjdjdjdjrıeıxocofornfnjcxo rastgele zaman
Tüm eşyalarını sev. Popscene veya başka bir şey için bir tür buhar limanı görmeyi çok isterim ama ne olursa olsun, takıntılıyım. Hayatımda senin oyunlarını oynadığım kadar mobil oyun oynamadım. Hemen hemen hepsinde premiumum var.
çok güzel
Mdickie oyunlarının atası mükemmel bir oyun , ilk oynuyordum hala sarıyor!!! Mdickie adamdır
Bo tipi bence oyundaki iddialı değil
bu iyi bir oyun ama karşı düğmesi yok ve eğitim berbat
Bu oyun berbat. toplam nakit kapmak. oyunda şimdiye kadar oynadığım en erken erişim/demo oyunundan daha fazla hata var. Yakalanırsan yapabileceğin tek şey düğmeyi ezmek ve kaçmayı ummak ve çoğu zaman yapamazsın ve kaybedersin. ama düşmanlar her zaman kaçmayı başarır. düşmanları sabitleme seçeneği bazen tıkanır ve rakiplerin adrenalin veya hp ne kadar yüksek olursa olsun her zaman ayağa kalkar. çoğu zaman bir şişe ayı içerseniz, hp'niz biter ve yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur.
Oyuna başlamak ama kontrol edici bir unsur
Wrestling Revolution Αθλήματα etf
Küçüklüğümden beri oynuyom tek kötü yanı güreşçilerin gerçek ismi olmamasi
Bu oyunu seviyorum çünkü bu oyun etkileyici, eğlenceli ve sevimli Bu oyunu kuracağım ama internet olmadığı için yükleyemiyorum bu yüzden bu oyun düzelir mi bilmiyorum bu oyun düzelebilir mi Google Play'e geri dönün ve bu oyun düzelecek mi bir bakın, düzeldiğinde bu oyunu kuracağım, bu yüzden bu oyunu yüklemek için bu telefona ödeme yapılması gerekiyor, teşekkür ederim.
Zaten profesyonel tarafından ama profesyonel alamadım, neden?? lütfen iade edin
çok güzel
Wrestling Revolution Αθλήματα etf
İsmimi, hareketlerimi veya görünüşümü değiştirmek zorunda olmasaydım 5 yıldız vermem gerekirdi, karakterim çok aptal görünüyor 😂
bu oyun yani felaket kötü tavsiye etmem o kadar kötü 1 yıldız bile fazla
Evet
Numra'da
Gerçekten Harika bir oyun ama insanlara istedikleri her şeyi yaptırabilmeli ve bunu tersine çevirebilmeliler. Gerçekten güzel Gerçekten harika yeni güncellenmiş bir sürüm görmeyi dört gözle bekliyorum
Bu çok iyi bir oyun ama her şey mükemmel değil, bu yüzden tüm kötü şeyler için. Sadece bu 3 yıldızı vereceğim.8
5 yıldız verirdim ama sinirlendim Daha önce bir kariyere başlamadan önce karakterinizi özelleştirebilir ve bir numara oluşturabiliyordunuz. Şimdi bunu yapmak için para ödemeniz gerekiyor ve ben oynamayı eğlenceli hale getirmiyorum. Özelleştirmek için para kazanmanız gerekiyor ve bu daha uzun bir süreç gerektiriyor.
bu maçı kimse kazanmadı çünkü hakem yavaş sayıyor ama bot için hayır
Wrestling Revolution Sportgames lmpo
Beat Racing:Car & EDM Musiikki gkb
Bu oyunu (1 yıl önce) bulduğumda harikaydı ve özelleştirebilir veya karakter yapabilirdik ama bu özellik gitti ve oyun ama onsuz berbat Lütfen geri getirin
Oyun harika ve hepsi ama menajerin kıyafetlerinizi ve adınızı değiştirebileceği yerlerden gerçekten nefret ediyorum.
herkez ii canım gitmeden yeniyorum
1. Bile çok fazla
Bu iyi bir oyun ama HİÇBİR anlam ifade etmiyor ama bu kadar harika olan şey de karakterleri seçebileceğim bir yere gidebilir misin ve sadece şans oyununu istediğim kişi üzerinde oynamaya çalışmakla kalmaz
Güzel BJK BJK olsa olsa
Bu oyunun bir ammmmmmına koyayım
Karakterimi değiştirmeye devam ediyor, kaydet'e tıklıyorum ama sonra farklı bir karaktere dönüşüyor, o olmasaydı bence bu bir iniş oyunu olurdu
ARKADASLAR yorumum gozuksun diye 1 verdim oyun harika ben reymisteriou yaptim ama cozeme tek sey para ne ise yario LUTFENNNNNN YANİT VERİNNNNNNNN
1 beyler uygulaması güzel ama grafikler gibi değişiklikler yapılmalı güreş devrimi bile 3d kötü grafikler var 2 bir gün bu adamı oyunda yeniyordum ve canı yoktu ama adam bir anda ayağa kalktı ve bana verdi 1 yumruk ve masayı fırlattığımı ve elendiğimi hissediyorum lütfen kötü hissetme ama m dicke, uygulamayı hem güreş devrimi hem de 3d olanı güncellemelisin
Wrestling Revolution Sportgames lmpo
Geçen sefer bu oyunla çok sayıda problemim vardı, Ama antrenman modunun yardımıyla başarılı bir şekilde son derece popüler bir güreşçi oldum ve o kadar çok maç kazandım ki, bu oyunun ilk oynanışında inanılmaz derecede şaşırtıcı bu oyun HEMEN antrenman moduna geçmeliydi çünkü ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok, böyle güzel bir oyun yaptığınız için teşekkür ederim Mat Dickie, çok özgün bir insansınız. Tanrı kutsasın.
Hareketlerimi ama başka bir lige kıyafetlerimde kıyafetim adım ve Hareketlerimi hayal kırıklığına uğratmayın lütfen
oyuncak karakterinin tema şarkısını neden mp3 şarkıları ekleyemiyorum?
Güzel !ama bankadaki para veya wreslemania gibi başka bir sürüm oluşturmayı deneyin
Şanslı olduğunuzda eğlenceli olan bu oyun temelde kimin bir jeton atışı ile kazanacağına karar verir ve hiçbir beceri içermez ve yapay zekanın güncellenmesi gerekir.
Hakem oyuncularla savaşmak için kullanıyor Yorumcu yok Oyuncular zayıf Bu oyun kötü olacak
Bu oyunu beğendim, çok havalı ve normal güreş devriminden daha fazlasını yapabilirsiniz.