(iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games vara beskonačne žetone
Feb 12, 2022 2:44:45 GMT -5
Post by globatanenes on Feb 12, 2022 2:44:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne žetone ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Zabavna igra za igrati jako lijepo 😀
Volim igru, ali postaje jako teška kada se podigne na visoke razine 🤗👌
Stvarno uživam u igri... Sviđa mi se grafika... Do sada, lol...
Obožavam ovu igru, možete ukrasiti prekrasnim namještajem i kuhati divna jela.
Igrao sam ovu Identičnu igru samo što nije bila dekoracija. Trebao bi biti poput drugog u smislu da bi trebao prikazivati novčiće koje zaradite i nadogradnje koje možete kupiti za sebe. Umjesto da nemate mogućnost da to učinite sami. Mislim da gledate video za duple novčiće i netko će se možda zapitati kamo ide. JS
Znaš što? Kao programer igara trebali biste razmisliti o tome što čini da se igračima sviđa vaša igra! Sve što ikada pomislite je prikazati oglase i zaraditi novac kada igrači vide te oglase, ne razmišljate o tome što će igrači osjećati kada prikazujete oglase i natjerate nas da igramo teške načine kao i uvijek. Bilo bi nam dosadno kada bi igre bile teške i nećemo oklijevati deinstalirati vašu igru. Samo kažem!
Yo ova igra je lijepa bez reklama
Zašto su isti ljudi u svim igrama kuhanja volio bih vidjeti različite ljude
Brzo i zarazno!
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulation dihn
Želim to, igrati 🤑
cool 😉
Malo prebrz ritam za mene. Sigurna sam da bi se i drugima svidjelo.
Odlična igra do sada
NAJBOLJA IGRA KUHANJA IKAD! Stvarno volim ovu igru, ALI više se ne otvara nakon što je treći restoran otključan, nastavlja se samo učitavati i učitavati. Ima li posla oko ovoga? Molim pomoć! Promijenit ću ocjenu na 5 zvjezdica kada aplikacija ponovno proradi. AŽURIRANJE: Počinjem iznova igrati igru i hvala što ste riješili problem! Upalilo je! SRETAN IGRAČ OVDJE
Odlična grafika laka za upravljanje
Dobro, ali vrlo sporo
Jako se zabavljati
Cooking Sweet: Diseño del hogar, Juegos de chef Simulación epyi
Sviđa mi se igra, ali sada sam u fazi RAMEN-YA i ona je zamrznuta. Ne možete dobiti bodove čak i ako ste završili igru i neće se vratiti na glavnu scenu, zaglavi se.
Nevjerojatno, ali vrlo je dosadno, uvijek iznova igrate istu stvar
Stvarno je nevjerojatno...uživam više od ostalih igrica.💞 Ali ''meilleurs ètoilès 13" ne mogu igrati pomozite molim vas
Grafika je sjajna bez zaostajanja, ne za mnogo dodataka.
Nevjerojatno je i uživam u ovoj igri😇
Ovo bi bila dobra igra kada bi nakon preuzimanja igra bila spora u pokretu, a zatim bi se ugasila. Neću se zamarati igranjem će se nastaviti događati koja je svrha igrati programere samo briga kada igrači potroše novac prije nego što išta poprave
Ovo je stvarno lijepa igra i jedino što nije u redu s njom su reklame, ali osim toga 10/10
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulare nfcu
Ove jebene igre su sranje, smrzavaju se i ne, to nije moj novac od mojih igara
Imam problema, pomozite molim vas
Cool igra - volite da osvajate zvjezdice za ukrašavanje s igrom kuhanja - mijenja se jednom, bolje je onda spojiti 3 bloka zajedno za ukrašavanje kao i sve druge igre.
Prerano je reći. Sviđa mi se. Tek počelo 👍
Zabavno je i zanimljivo igrati. Samo što traže brzo uživo To je y dat ću mu četiri zvjezdice
Nikada nisam ni igrao ovu igru...ne bih prešao ni na jedan zadatak. Kakva šteta! Stvarno želim igrati.
teško za mene
To je zabavna igra i izazovna
Na svijetu ovo je najprljavija igra kada instaliram igru kada se pokrene jedini problem je li u redu molimo pronađi mistek u redu mislim da razumiješ
Igrao sam puno kuharskih igara, ali ovu mi se stvarno najviše sviđa. To je izazovno, ali nije nemoguće učiniti bez trošenja puno novca. Volim i uređivati sobe!
Mobile Legends: Bang Bang Акционе fbe
Sjajna igra koja izaziva ovisnost!!!!..sjajan posao!!